Jeg, en interiørblogger…?

Så har jeg starta en interiørblogg. Neppe et prosjekt som kommer til å vare veldig lenge. (Positiv som jeg er…) Jeg kan ingenting om interiør. Nada… Og jeg er egentlig alt for opptatt med et relativt heftig hverdagsliv til å drive med interiørblogging. Eller – blogging generelt. Barn (en egen og to bonus), hund, leddgikt, studier (av typen juss… nok å ta for seg av der) bare for å nevne noen av de MINDRE utfordringene jeg har å stri med akkurat for tiden.

Men nettopp siden jeg har en ganske hektisk hverdag med mye “arbeid” har jeg lyst å prøve meg igjen, på å ta opp en interesse som alltid ligger litt latent, men som aldri helt blir levd ut. Nemlig interiørinteressen. Reiselysten og matlysten. Det er deilig å ha en plass hvor jeg kan fokusere på noe som bare gir glede og overskudd. Noe som ikke krever 120% fokus som når jeg sitter over bøkene i avtalerett eller EØS-rett. Noe som gir meg glede der andre ting gir meg sorg, frustrasjon og følesen av håpløshet. Noe som får kreativiteten i meg til å krible, når jeg egentlig skulle ønske jeg kunne gått og lagt meg.

Så om du har lyst å følge meg på ferden så blir det veldig kjekt. Så får vi se hvor langt vi går og hvor lenge det varer 🙂

3 Comments

 1. April 29, 2018 / 6:06 pm

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

 2. Monica
  May 13, 2018 / 7:10 pm

  Åååå…du blogger igjen (hundretusen hjerteøyneemojis). Jeg håper du holder på lenge for jeg digger å lese bloggene dine 🙂

  • millashus
   Author
   May 13, 2018 / 7:31 pm

   Så gøy du liker! Ja jeg får se hvor lenge jeg holder på. Håper også jeg holder ut en stund, for det er jo ganske gøy 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?