Kjøkkenfrustrasjoner

Da vi kjøpte huset vårt kom det ferdig utstyrt med flunkende nytt kjøkken. Som høygravid var det selve drømmen. Men drømmen ble snart et lettere mareritt. Kjøkkenet har ingen skap. Alt blir lagret i skuffer og det er fryktelig upraktisk. Dessuten var det ingen splashback bak komfyren, og med tomatsaus oppetter gipsveggene sier det seg selv at den veggen ikke var særlig hvit veldig lenge. Så da vi i sommer bestemte oss for å ta oss på tak og gjøre noen tiltak i stue og kjøkken, ble det lagt opp fliser. Og jeg er så fornøyd. Da vi pusset opp på budsjett gikk vi til anskaffelse av billige “dofliser” som mannen kaller de. Men jeg synes de ble veldig fine og er superfornøyd. Mulig vi gjør noe litt mer spennende når kjøkkenet skal totalrenoveres om et par år. Da har jeg f.eks lyst på to stekeovner, innebygget kaffemaskin, et lite vinskap, amerikansk kjøleskap og mørkere fronter. Ønskelisten kan bli lang den, så det beror jo på at jeg får en bra jobb når jeg er ferdig Master i Rettsvitenskap da.

I mellomtiden gjør flisene nytten, og jeg begynner å bli vant med å lete etter hvetemel og vannglass i skuffer istedenfor skap. Det blir jo gjerne slik etter fem år.

Har dere enkelte rom eller løsninger som er til stor frustrasjon i hverdagen?

Potte til plante – IKEA // Skjærefjøler – Søstrene Grene // Kopper – Arne Jacobsen // Ramme – IKEA

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?