Ut i min hage

Okey – så er hagemøblene gamle og grå. Jeg har deltatt på et uttall av giveaways på facebook i håp om å vinne et nytt loungesett til terrassen. Men mens jeg venter på å vinne så gjør jeg det beste ut av det jeg har. Spyler og vasker og stopper igjen hull. Og hiver på et lass med puter for å friske opp. I år flyttet vi hele sofasettet til andre enden av terrasen. Grunnen var at det er akkurat 5 cm for lite til å sette sammen hjørnesofaen der den opprinnelig har stått, og dermed har det rett og slett bare stått litt vilkårlig. Dessuten kjøpte vi oss noen billige solsenger på IKEA i år. De er ikke superpene, men funksjonelle, og med litt styling gjør de seg godt på terassen. Så nå nyter jeg noen solfylte dager på solseng mens jeg leser avtalerett til øyet blir stort og vått. Og det lille rosa bordet mannen fant til 79,- i billigkroken både gjør seg bra og er funkjsonelt når jeg sitter og må ta litt notater underveis.

Alt jeg ønsker meg nå er litt potteplanter, et par lykter og at naboen skal male den forferdelige brunfargen på veggen sin i en litt mer betimelig farge, for jeg blir rett og slett ikke fortrolig med den veggen. Vi skal forresten male huset i sommer. Diskusjonen går på om det skal males i “dempet sort” eller “sink” med hvite karmer. Mannen står på dempet sort mens jeg heller mer mot sink… Interiørdiskusjoner her i hjemmet kan gå nogenlunde høylytt for seg, men vi blir som regel enige. Huset males uansett ikke før i juli så vi har litt tid foran oss.

2 Comments

 1. Monica
  May 13, 2018 / 7:15 pm

  Vi og snakker om å male huset i sommer. Tror ikke det blir en veldig spennende farge, men så lenge vi styrer unna naboens diAregrønne (som mamma ville sagt), så blir det vel bra.

  • millashus
   Author
   May 13, 2018 / 7:30 pm

   haha, husker den fargen ja, og hvordan mamma godtet seg over å kalle det diAre grønn 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?