Livingroom stories

Vi tok en råsjans i fjor sommer og malte veggene i stua blå. Mannen var litt skeptisk. Men kom til at om han ikke likte det kunne vi jo bare male over. Jeg liker det. (I motsetning til fargen vi valgte på soverommet som var litt for varm i tonene – men det får heller være) Fargene er fra Butinox og heter “midnattsblå” og “havblå”. Vi har store vinduer og masse lys, så en mørk farge på veggene gjør det faktisk litt lunt i stua. Det er kjempekoselig med mørk stue på vinteren når vi sitter under et pledd og har Harry Potter maraton for ørtende gang. (elsker Harry Potter sånn btw…)

Dette med farger er litt nytt for meg. Jeg har stort sett malt alle mine rom i en eller annen hvit nyanse hittil, og farger har vært utrolig skummelt. Men så elsker jeg det luksuriøse preget farger på veggene gir. Jeg er ikke en som går for typisk skandinavisk interiør hvor alt er hvitt og bjørkefiner. Allikevel så elsker jeg at det er litt enkelt og ikke for “voluminøst” i dekorveien. Jeg elsker nordiske elementer i interiøret. Som f.eks sidebordet fra jysk med bein i tre men blå flate. Så jeg lurer litt på om stilen min kan karakteriseres som “nordic chic” eller noe sånn… 😛

Share:

2 Comments

 1. Monica
  May 23, 2018 / 6:14 pm

  Dere har det så fint i stuen 🙂 Kanskje jeg blir inspirert og velger en sprek farge når vi skal pusse opp stuen nede!?!

  • millashus
   Author
   May 24, 2018 / 2:28 pm

   Takk for det! Bare go for it! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?