New in for minstemann

Altså – vi gikk en smule bananas på Zara her for noen uker siden. Minstemann har strukket seg i været igjen, og trengte noe nytt. Ofte blir det helst Primark og andre billigkjeder på ham, for han er jo mest i barnehagen og graver og klatrer. Det meste blir utslitt nesten før han har begynt å bruke det, og det er sjelden vi gjør noe som forsvarer innkjøp av dyre flotte klær.
Men i sommer skal vi til Italia. Italia! Gå på trattoria, se på gamle slott. Venezia, Firenze, Roma… Da kjente vi litt på at vi hadde en god grunn for å få tak i litt “ordentlig” tøy til guttungen. Og uten å påstå at Zara egentlig er en veldig dyr kleskjede, for det er det jo ikke, så syntes jeg det var gøy å handle inn litt klær av den litt finere sorten i sommer. Misforstå meg rett, det blir ikke oppstæsjing hver dag mens vi er i Italia. Jeg lever ikke så i min egen verden at jeg tror at vi i tre uker skal leve i en perfekt instagramverden hvor han sitter i ro hele dagen og slenger ut “perdono!” og “grazie” i hytt og pinevær. Han er tross alt bare 5 år. Men jeg gleder meg til å kle ham opp litt allikevel når vi skal ut og spise og bli kjent med italiensk kultur.

Den øverste skjorten på bildet er forresten laget på Madagascar. Et land min mor hadde et veldig godt forhold til, da hun ble født og levde store deler av oppveksten sin der. Hun var svært begeistret for den skjorten, så den kjøpte vi inn i både str 6 år og 8 år. Så har han litt å vokse i.

Alle klær – Zara // kaninen – freywood.no // vase – Upstairs

PS! Vil dere ha reisebrev fra Italia her på bloggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?