Syriner

Jeg har en greie for syriner for tiden. Det er nesten en besettelse. Det begynte med at jeg så noen bilder på instagram i fjor med syriner. Siden den gang har jeg bare elsket disse blomstene. Det er gått så langt at jeg har overtalt mannen til å plante et syrintre i hagen. Sparer meg den eviglange jakten å prøve å finne syriner jeg kan plukke som ikke holder til i noens hage. For de er det jammen mange av. Det virker som om “alle” har et syrintre i hagen, utenom meg. Så i helgen skal vi til Plantasjen og jakte på syrintre og plante og jeg kommer til å kjenne på den der materialistiske lykken en liten stund. Eller – kan man egentlig kalle blomster materialisme? For de sprer jo så mye glede langt inn i hjerterota i flere år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?