Italia

Nå er det bare veldig liten tid igjen til vi reiser til Italia. En ferie jeg har gledet meg til i snart et år, men spesielt har sett frem til den siste tiden. Denne våren har vært til tider tøff, og jeg kjenner at jeg trenger en ferie nå mer enn jeg kanskje noen gang har trengt det. Så nå er det listeskriving, og planlegging. Om litt over 10 dager pakker vi hele familien inn i bilen og setter snuten mot Italia, via Sverige, Danmark og Tyskland. Jeg har alltid hatt en stor drøm om bilferie gjennom Europa. Endelig blir drømmen til virkelighet. Kameraene pakkes ned og photoshop lastes inn på den nye laptopen. Jeg er så klar som jeg sjelden har vært til noenting. Det blir nesten fire uker med avslapning og opplevelser. Og jeg håper mange gode fotomuligheter.

Henger dere med?

4 Comments

 1. June 17, 2018 / 8:04 am

  Åh, herlig! Gleder meg til å se Italia-bilder ♡

  • Maria
   Author
   June 17, 2018 / 7:21 pm

   Å så hyggelig å se deg innom her 🙂 Kommer meg sakte men sikkert inn i bloggverdenen igjen 🙂 Kjekt å bli sett.

 2. June 18, 2018 / 9:34 am

  Høres herlig ut! Gleder meg til å følge med på reisen! 🙂 Glad jeg fant deg igjen, var redd du hadde sluttet å blogge… 😉 God tur!

  • Maria
   Author
   June 18, 2018 / 4:16 pm

   Neida, blogger litt sånn innimellom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?