Out in the woods

Det er ikke så lenge siden jeg tok disse bildene. Det var 28 grader varmt. Det var sommervær. Det var vel strengt tatt mai, men vi hadde ukesvis med deilig sommervær, og jeg benyttet sjansen til å dra guttungen ut. Nå regner det… Det er blitt typisk norsk sommer. Det er ikke lov å klage på det. Om en ukes tid vender vi nesen sørover mot Italia, og sommervær i nesten en måned. Ja det må jo være lov å håpe på det. At vi får fint vær. Fylle opp D-vitamin lagrene til topp så vi har litt å tære på når høsten kommer. Jeg har så mange planer om å gjøre ingenting. Ta masse bilder. Det er min første prioritet. Lese masse bøker. Strikke. Drikke vin… Det er planer nok i min bok. Og så komme hjem og være klar for et nytt skolesemester.

 

Onsdag skal vi ut og kjøpe nye dekk til bilen. Viktig å kjøre sikkert. Jeg håper alle papirene vi trenger rekker å komme frem før vi går på båten til Hirtshals.

Share:

1 Comment

  1. June 26, 2018 / 6:24 pm

    Nydelige bilder 🙂
    God tur og kos dåke masse!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?