Al Fresco dining

Altså – det er få ting som er bedre for en matelsker som meg selv, enn å sitte ute i solnedgangen, med en flaske vin, og italiensk mat. Ihvertfall når man er i Italia. Flere av kveldene på ferien ble tilbragt her. Fortrinnsvis med cherrytomater, basilikum og spekeskinke av ulike slag. Gode brød, god vin og gode samtaler. Man kommer riktignok hjem med noen flere kilo enn man hadde da dam dro på ferie, men det er da nettopp det. Det er jo ferie. 

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så god på dette med matfotografering. Iallefall ikke så god som jeg VIL være. Sikler på kurs med Marte Marie Forsberg, men må fremdeles holde meg til prøv og feil metoden da kurs ligger litt utenfor budsjettet for øyeblikket.

Share:

2 Comments

  1. August 10, 2018 / 1:53 pm

    Dette så bare så herlig ut, både smakfullt og koselig <3

  2. October 27, 2018 / 7:48 pm

    Åh – det så bare helt nydelig ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?