2019 – velkommen skal du være

Vi er nesten ti dager inn i det nye året. Ti gode dager. Ti dager hvor maten er blitt sunnere, pulsen er blitt lavere, planene mer strukturerte og energien høyere. Jeg leser bøker igjen. Ikke bare pensumbøker. Men alle bøker. Det er pustet liv i lånekortet fra biblioteket. Jeg har vært ute og pustet inn frisk luft. Masse frisk luft. 2019 luft. Huset er iferd med å gjennomgå en så stor opprydning at jeg tror aldri det har opplevd maken. Halvparten av eiendelene våre er på vei til nye hjem. Og det er så deilig befriende.

 

2018 var ikke tidenes år. Mye fint skjedde i 2018, men det er sjelden jeg har vært så klar for et nytt år. Det er kanskje litt rart å si det, men det var som om en byrde løftet seg av skuldrene mine kl 00:00 tirsdag 1 januar.

2019 – jeg har vært fornøyd med deg så langt. Jeg er klar for å fortsette å leve det gode liv med deg videre. 🙂

Share:

1 Comment

  1. January 9, 2019 / 7:58 pm

    Bøker <3 Eg kan ikkje få nok av dei, og biblioteket er jo ein super plass for å få leseinspirasjon. Og så flotte naturbilete i innlegget! Satsar på at 2019 blir eit bra år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?