Hytteliv

Stillheten… Den stillheten du kan høre. Mangel på bylarm. Mangel på gjøremål. Mangel på prestasjoner. Det er fint å prestere. Men det er fint å bare gjemme seg på fjellet noen timer også. Leke i snøen. Varme seg på en peis. Tine frosne tær. Lese en god bok. Spise litt god mat.
Livet – det er så lett at det blir det som skjer mellom prestasjonene. Når man koser med han lille på fanget. Når man er i nuet fordi man vet at så fort man snur ryggen til så har han strukket seg 10 cm lenger i været og synes kompisene er mye kjekkere enn mamma og pappa.

Vi skal bruke mer tid på fjellet. Vi skal lære å stå slalåm. Vi skal spille mer brettspill. Vi skal drikke mer vin. Kjøre 4×4 SUV. Grave oss ned i tide. (Eller – det var kanskje snu vi måtte gjøre i tide) Søke ly om nødvendig – foran peisen med varm sjokolade, cider, te – det som måtte passe akkurat der og da. Gode samtaler. Gode bøker. Gode minner. Jeg elsker gode minner.

 

 

Share:

1 Comment

  1. February 5, 2019 / 9:51 pm

    Hyttelivet er noko heilt eige. Roa og hyggen, alltid like fine <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?