Fremdeles meg

Det er mye pensum for tiden. MYE. Eksamen sniker seg opp. En på fredag og en på mandag. Det er nesten så jeg blir kvalm ved tanken. Det beste er å bare bli ferdig med det. Jeg er så klar for å bli ferdig å studere. Få meg en jobb. Forholde meg til arbeid fra kl 08:00 til 16:00 og være fri på kveld og i helg.
Men jeg har heldigvis litt tid til å lese litt andre ting enn bare pensum. I går ble jeg ferdig med denne boken. Fremdeles meg av Jojo Moyes. Det er en sånn bok som jeg bare måtte lese hvert ledige øyeblikk, og som jeg ble lei meg når var ferdig. Ekstra trist er det at det er den siste boken i triologien. Og ekstra ekstra trist er det at den eneste boken jeg har foran meg de neste dagene er Fredrik Zimmers “Lærebok i Skatterett”. For all del, skatterett er et interessant fag det altså. Men nå er jeg så klar for å bli ferdig med den eksamenen og bare suse meg igjennom de neste og hente hjem Bachelordiplomet.

Neste bok på programmet er “Hotellet” av Fiona Davis. Tror jeg. Den har jeg gledet meg til helt siden jeg løp forbi den på Coop Extra (av alle steder i verden) og bare rasket den med meg.

Hva leser du for tiden?

Share:

2 Comments

 1. February 26, 2019 / 10:47 am

  Eg har lese alle bøkene i serien og har dei her heime slik at eg kan lese dei alle ein gong til viss eg vil. Kunne gjerne ha lese meir om Lou, men synest samstundes at “Fremdeles meg” er ei god avslutning på serie. Masse lykke til med eksamen!

  • Maria
   Author
   March 5, 2019 / 7:21 pm

   Ja det er bra når man får en bra avslutning på både en bokserie og TV serie. Litt for mange skriver en bok for mye eller kjører en sesong for lenge og så blir det dårlig. Men åh… Jeg elsker å lese om Lou og hadde lyst å lese mer om Sam… Blir så nyskjerrig. 😛 Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?